Gyerekbazár Ljubljanában

OB19 logos v1 20190205

Szeptember 14-15., szombat-vasárnap, Ljubljana

 

Szeptember 14. és 15. között kerül megrendezésre a "Gyerekbazár", a kisgyermekes szülők körében legnépszerűbb vásár Ljubljanában. A 14. alkalommal megszervezett vásár Szlovénia legnagyobb ilyen jellegű eseménye, amely 2017-ben 24.000 látogatót vonzott, és 270 kiállító vett rajta részt. A programon több kreatív workshop és egyéb sportesemény is zajlik. Idén két magyar kiállító érkezik: a Zalakarosi Turisztikai Egyesület és a Nagyrécsei mesepark.

 

TELE-KA-LAND Mesepark Nagyrécse

A Nagykanizsától 8 kilométerre található falu központjában a régmúltat idéző Inkey kastély mögötti ligetben található a Mesepark, ahol ismert mesefigurák, kültéri interaktív játékok, és játszótér várja a látogatókat. A közelben látható a Szent László templom, és a kastélyparkban áll egy több száz éves mamutfenyő is. Fedezze fel a környéket a nordic walking pályán barangolva, keresse meg a hegyi kápolnát és lovagoljon a Rencsi lovardában! A Berényi Fogadó zalai különlegességekkel várja a látogatókat.

Zalakarosi Turisztikai Egyesület

A zalakarosi gyógyvíz Európa-szerte híres és elismert. A termálfürdő, a kisvárosi hangulat és a családias, ám mégis professzionális szálláshelyek miatt a települést az egyik legnépszerűbb magyarországi üdülőhely. A város remek földrajzi fekvésének köszönhetően Nagykanizsa, a Kis-Balaton és a festői szépségű Keszthely is könnyen megközelíthetőek, melyek további kulturális és szabadidős lehetőségekkel várják az oda utazókat.