Iratkozzon fel hírlevelünkre

Magyar nyelvoktatás

abc

Szólaljon meg Ön is a titokzatos szomszéd nyelvén: magyarul!
Szeretne többet megtudni erről a titokzatos nyelvről, Magyarországról, a kultúrájáról és a földrajzáról? Esetleg rendszeresen utazik a híres fürdőhelyekre, a budapesti Operába, különböző nemzetközi fesztiválokra, illetve gyakran látogatja a szomszédos városokat? Szeretne rokonaival, barátaival, ismerőseivel magyarul beszélgetni? Vagy csak szívesen megismerné felmenőinek nyelvét?
Jelentkezzen magyar nyelvtanfolyamra!


A második szemeszter végére (30 tanóra / szemeszter, összesen 60 tanóra / tanév) már tudni fog:
- információt adni magáról és a környezetéről,
- boltban vásárolni, étteremben, kávézóban rendelni,
- időpontot egyeztetni,
- információt kérni,
- érdeklődést kifejezni.

 

Az órák szlovén közvetítő nyelv segítségével zajlanak, a hangsúly a későbbiekben egyre inkább a magyar nyelvre tevődik át.
Tudja-e, hogy mit csinálnak a magyarok szilveszterkor éjfélkor? Tudja-e, hogy mivel locsolják a fiúk a lányokat Húsvétkor?
A nyelvi alapok megtanulása mellett szó esik a magyar kultúra különböző szegmenseiről is, tudjon meg Ön is többet a magyar konyha jellegzetességeiről, a különleges népi hagyományokról és a híres hungarikumokról is!

 

Helyszín: Balassi Intézet tanterme (Barvarska steza 8, Ljubljana)
Időpont. Hétfőnként 17:00 és 19:30 óra között (3 x 45 perc), 30 óra 
Első óra: Hétfő, 2018. február 19.

Jelentkezési határidő: 2018. február 16.

 

További részletekért kérjük, érdeklődjön a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen vagy személyesen az intézetben munkanapokon 11 és 19 óra között.

A Kodály Év ljubljanai eseményeinek szponzora: