Iratkozzon fel hírlevelünkre

Tanuljon magyarul Ljubljanában

Szólaljon meg Ön is a titokzatos szomszéd nyelvén: magyarul!

Szeretne többet megtudni erről a titokzatos nyelvről, Magyarországról, a kultúrájáról és a földrajzáról? Esetleg rendszeresen utazik a híres fürdőhelyekre, a budapesti Operába, különböző nemzetközi fesztiválokra, illetve gyakran látogatja a szomszédos városokat? Szeretne rokonaival, barátaival, ismerőseivel magyarul beszélgetni? Vagy csak szívesen megismerné felmenőinek nyelvét?

Jelentkezzen magyar nyelvtanfolyamra!

A második szemeszter végére (30 tanóra / szemeszter, összesen 60 tanóra / tanév) már tudni fog:

- információt adni magáról és a környezetéről,

- boltban vásárolni, étteremben, kávézóban rendelni,

- időpontot egyeztetni,

- információt kérni,

- érdeklődést kifejezni.

 

Az órák szlovén közvetítő nyelv segítségével zajlanak, a hangsúly a későbbiekben egyre inkább a magyar nyelvre tevődik át.

Tudja-e, hogy mit csinálnak a magyarok szilveszterkor éjfélkor? Tudja-e, hogy mivel locsolják a fiúk a lányokat Húsvétkor?

A nyelvi alapok megtanulása mellett szó esik a magyar kultúra különböző szegmenseiről is, tudjon meg Ön is többet a magyar konyha jellegzetességeiről, a különleges népi hagyományokról és a híres hungarikumokról is!

 

Mikor?

Keddenként 17:30-19:00 között (2x45 perces tanóra) haladó csoport

Szerdánként 17:30-19:00 között (2x45 perces tanóra) kezdő csoport

 

További részletekért kérjük, érdeklődjön a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen vagy személyesen az intézetben munkanapokon 11 és 19 óra között.

 

A Kodály Év ljubljanai eseményeinek szponzora: